Autobanden vervangen regio Ieper - West Vlaanderen.

Veilig de weg op met Claus Mobility!

Je bent een kilometervreter aan de lopende band? De kans is groot dat je autobanden nood hebben aan een grondige check-upen en misschien wel aan vervanging toe zijn… . Alleen met goede banden kan je veilig de weg op. Met onze bandenservice beschikken wij over een professioneel team die instaat voor de montage en vervanging van jouw banden. En dat terwijl je (eventueel) gewoon wacht in onze comfortabele showroom. Zo hoef je je wagen niet te missen!

Autobanden vervangen - Winter en zomer - mét garantie

Zodra de zomerse omstandigheden niet meer gelden, op het einde van de herfst wanneer de temperatuur regelmatig onder de 7° zakt, is het verstandig om je zomerbanden te wisselen voor winterbanden. Dit is meestal rond de invoering van het winteruur. Wij staan je graag bij met professioneel advies en het vervangen van je bandenset.

Zorgeloos op vakantie

Verhuur bestelwagen service

Ontdek onze bandenservice speciaal voor campers.

Eigen bandenhotel

verhuur bestelwagen 24u

Stockeer je banden in ons bandenhotel voor €25/ seizoen

Alle merken

Eigen bandencentrale met alle grote merken. 

Eigen bandencentrale met alle merken

Claus Mobility beschikt over een eigen bandencentrale waarbij alle grote merken te vinden zijn.

Samen met jou kijken we naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor de vervanging van je banden. Steeds met garantie! Zo ben je verzekerd van goede kwaliteit en kan je gerust de weg op.

De grote bandenmerken Michelin, Goodyear, Bridgestone, Continental, Pirelli, Dunlop, Firestone, Fulda, Uniroyal,  

Eigen bandenhotel

Met ons eigen bandenhotel kan je eenvoudig je winter- of zomerbanden stockeren voor de periode dat je ze niet nodig hebt. Gemakkelijk en voordelig aan een kostprijs van €25/seizoen Bovendien win je ook nog eens extra ruimte in je eigen garage en heb je geen gesleur met vuile en zware banden! Wens je meer info? Contacteer ons!

Wanneer jouw versleten banden vervangen?

Banden op dezelfde as moeten steeds van hetzelfde type zijn: hetzelfde merk, profiel, dezelfde maten en dezelfde laad- en snelheidsindex. Belangrijk hierbij is dat het slijtage verschil niet groter mag zijn dan 5 mm. Ben je niet zeker of je banden nog voldoen aan de veiligheidsnormen?